ADRESA

Bld. Ghencea Nr. 35
Sector 6 Bucuresti

Reportaj Steaua TV: Manea Daria. Campioană națională la înot.

Legitimată la clubul Steaua București, Daria Manea este un sportiv de mare viitor al natației românești.

La doar 11 ani, Daria a cucerit patru medalii de aur la ultima ediție a Campionatelor Naționale de înot pentru copii de 10-11 ani, iar în ultimii doi ani a stabilit opt recorduri naționale în diferite probe și procedee.

Intră în bazin în fiecare dimineață la ora 6:00, iar concursurile le privește precum niște simple verificării a ceea ce a muncit la antrenamente.

Daria este antrenată de Bogdan Văleanu, un tehnician extrem de pasionat și dedicat, care a avut o contribuție însemnată la succesul Stelei la ultima ediție a Naționalelor de copii, când clubul din Ghencea a cucerit 22 de medalii!

Sportiva din Ghencea face înot de la vârsta de cinci ani și visează ca într-o zi să calce pe urmele Dianei Mocanu și Cameliei Potec, cele două campioane olimpice ale natației românești.

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV

Link youtube: MANEA DARIA
https://www.youtube.com/watch?v=QtBpCek_akQ&ab_channel=STEAUATV

Sportiva Manea Daria – Antrenor Valeanu Bogdan
🔵

IG: @steauainot

Facebook: https://www.facebook.com/579018708778657/posts/5074073985939751/

#swimming #steaua #csasteaua #fortzasteaua #stelist #familiasteaua #ultras #basket #rugby #handball #sport #training #motivation #love #football #instagood #health #youtube #sportwear #sportlife #champions #olympic #rosalbastru #heroes #glory #winners #gold #firstplace #1st #ambition #championsleague

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.