ADRESA

Bld. Ghencea Nr. 35
Sector 6 Bucuresti

Impresionată de gestul copiilor campioni ai CSA Steaua, Camelia Potec i-a încurajat pe copiii cu autism să practice înotul, acesta fiind un sport extrem de benefic tuturor copiilor.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6084189441594862&id=579018708778657


Sub privirile marii campioane olimpice Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, 15 copii performeri ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua și-au schimbat hainele de sportivi în cele de profesori pentru 20 de copii cu autism din cadrul Asociația CONIL. CONIL la Swimathon 2021 – Aquaterapie pentru copiii cu autism
După o demonstrație de excepție a copiilor campioni ai clubului militar, organizați în două echipe – Luptătoarele Armatei și Forțoșii Armatei, cei 15 copii și-au primit cu bucurie învățăceii în bazinul devenit un superb loc de joacă al tuturor copiilor. Alături de ei, campioni și invitații lor, copiii cu autism din Asociația Conil, a fost copilul fenomen al înotului românesc, David Popovici, cel mai tânăr component al Team Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Impresionată de gestul copiilor campioni ai CSA Steaua, Camelia Potec i-a încurajat pe copiii cu autism să practice înotul, acesta fiind un sport extrem de benefic tuturor copiilor. Legătura specială dintre copiii cu autism și campionii clubului militar a fost creată cu multă empatie și blândețe.


Toți cei 35 de copii prezenți la eveniment au fost premiați de două persoane cu sufletul cald, președintele clubului roș-albastru domnul Ștefan Răzvan Bichir și Camelia Potec.


Felicitări tuturor persoanelor implicate în acest proiect!
Luptătoarele!
Link donații:
https://swimathonbucuresti.ro/luptatoarele-armatei/
Forțoșii:
Link donații:
https://swimathonbucuresti.ro/fortosii-armatei/
https://youtu.be/qLTu56uJdPE
#csasteaua #inotcsasteua
#alwaysinfront
#AsociatiaCONIL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.